Често задавани въпроси

Предлагаме онлайн курсове по фотография и сладкарство, които можете гледате в удобно за ваше време на собствения си компютър или мобилен телефон.

Ако се интересувате от курсове наживо, моля пишете ми на daniscookings (at) gmail.com

Можете да закупите курсовете чрез кредитна/ дебитна карта онлайн. 

Ако предпочитате да платите чрез банков трансфер, моля регистрирайте се и след това пишете на daniscookings@gmail.com с името на курса, който искате да закупите. След потвърждение на плащането, достъпът ви ще бъде активиран ръчно.

Обученията са дистанционни, на предварително записани видеа, които да можете да гледате по всяко време и навсякъде. Необходим ви е достъп до интернет и устройство: компютър, таблет или телефон. 

За да гледате безплатните курсове, трябва само да се регистрирате в системата с имейл и парола. За платените курсове, след регистрация ще бъдете пренасочени към страница, където можете да платите чрез банкова карта. В случай, че предпочитате да платите чрез банков превод, пропуснете тази стъпка и изпратете имейл на daniscookings@gmail.com с искане на данните за плащане.

След регистрация ще получите имейл с потвърждение. Моля проверявайте внимателно имейл адреса, който въвеждате при регистрация, за да се избегнат грешки. Ако не получите потвърждение и то не е в папката спам, пишете на daniscookings@gmail.com , за да проверя какво се е случило.

За всякакви затруднения със системата моля пишете на daniscookings@gmail.com или попълнете формата за контакт.

Моля имайте предвид, че времето за отговор в работни дни между 9 и 18 часа е в рамките на 6 часа, а в неработни дни и празници е 24 часа.